Pratite nas
AKTIVNE PONUDE
Podrška korisnicima: 070 300 308 (9 - 17h)

O nama

Trendbal je balkanski privatni shopping klub u kojem članovima nudimo popust čak do 70% na svjetske i lokalne premium brendove.

O nama

Shopping samo za članove
Trendbal Vam omogućava insajderski pristup najboljim brendovima današnjice, uz popuste i do 70% u odnosu na maloprodajne cijene. Postanite član i svakog dana pronađite nešto novo za sebe, Vaše najdraže i svoj dom uz nevjerovatan i ekskluzivan doživljaj. Prijavite se i provjerite šta Vas danas inspiriše.

Ko prvi, njegova djevojka
Sve se ponude i prodaje odvijaju isključivo na www.trendbal.com , te je naša puna kolekcija uvijek dostupna na početku ponude. Pobrinite se da budete logovani odmah pri lansiranju ponude, a mi ćemo se pobrinuti da Vas putem mail-a obavijestimo o tačnom početku svake ponude.

Najava ponuda
Kako bi predstavili svaki brend, naš će Vam modni stručnjak dati pregled nadolazećih ponuda, komada koje morate imati, te istaknutih dizajnera.


Naša Priča

Početkom 2012. godine Sergio Ermacora je prepoznao tržišnu priliku za pokretanje online flash prodaje u zemljama Zapadnog Balkana i za pružanje potrošaćima novi i uzbudljivi e-commerce doživljaj. Nakon početne pripreme koncepta odmah je stupio u kontakt sa najjačim internet poduzetnicima u regionu, Adnanom Budimlićem i Emirom Pilavdžićem poznatim po projektima Dernek.ba, Pik.ba i eKupon.ba, radi prezentacije ideje koja je prihvaćena sa oduševljenjem. Tim je odmah krenuo razvijati ideju sa ciljem stvaranja najuzbudljivijeg online shopping iskustva. Nastojanje je bilo, da svaki korisnik koji bude kupovao na Trendbalu dobije neusporediv nivo usluge od trenutka kada ulazi u virtualni svijet do trenutka kada paket/kutija stigne do njegovih vrata.
Zajedno, ovaj je tim stvorio novi način da potrošaći kupuju poznate brendove i proizvode po neviđenim cijenama.

Team

Emir Pilavdžić
Osnivač i  CEO

Emir je jedan od vodećih internet poduzetnika u regionu Jugoistočne Europe. Tokom studija na Sarajevo School of Science and Technology, imao je (ne)sreću da padne na jednom ispitu pa je svoje slobodno vrijeme reinvestirao u prepoznavanje problema da mladi nemaju online mjesto gdje bi podijelili bitne događaje o svom životu, pa je kao rezultat toga počeo raditi i osnovao je Dernek.ba u februaru 2007. godine zajedno sa svojim partnerom Adnanom Budimlićem, koji je ubrzo postala najposjećenija internet stranica u Bosni i Hercegovini. Nešto kasnije, tačnije krajem 2008. godine ta je internet stranica preuzeta od strane Hrvatske kompanije Kreativni Projekti.

U martu 2009. godine zajedno sa Adnanom osniva stranicu za aukcije i oglase Pik.ba, koja je u roku od tri godine postala najposjećenija internet stranica u državi, a 2010. godine jedan je od osnivača PikPay, prvog rješenja za online plaćanje u Bosni i Hercegovini. U Martu 2011. godine zajedno sa tvorcima web portala Klix kreće u osnivanje eKupon.ba, najposjećenije stranice za grupnu kupovinu širom BiH.

Emirove najbolje kvalitete leže u perfekcionizmu, kreativnosti i snažnom voljom za rad. Proaktivni je lider koji voli ono što radi, a živi pod motom da je zarada novca uvijek bonus ali ne i primarni fokus.


Adnan Budimlić
Osnivač i Chief Technical Officer

Adnan je preko tri godine radio na Sarajevskom Aerodromu, ali je odlučio napustiti svoje radno mjesto kako bi zajedno sa Emirom započeo Dernek.ba koji je ubrzo postala najposjećenija društvena mreža u Bosni i Hercegovini. Nakon što je Kreativni Projekti, kompanija iz Zagreba preuzela Dernek, Emir i Adnan reinvestiraju dobit u nove start-up projekte: Pik.ba, PikPay i eKupon.ba.

Adnanove istaknute kvalitete su kreativno razmišljanje, timski rad, volja za stalnim radom i usavršavanjem. Adnan je kreativni lider i živi pod motom da iza svakog dizajna stoji bitan poslovni cilj ili prilika.  


Sergio Ermacora

Osnivač i Chief Strategy Officer


Sergio ima šest godina iskustva u finansijskoj industriji u regiji Jugoistočne Europe, radeći za vodeće banke i brokerske kuće te kao savjetnik za start-up kompanije. Osim toga, stekao je značajno iskustvo u akvizicijama i strateškom savjetovanju na poziciji M&A direktor u sklopu Prevent DEV, jedne od vodećih Europskih kompanija u proizvodnji autodijelova sa specifičnim fokusom na sistem sjedišta.


Posljednje dvije godine, Sergio je radio kao direktor operacija Ascendant Capital Advisors u Bosni i Hercegovini, vodeće kompanije za strateško savjetovanje, spajanja i akvizicije u jugoistočnoj Europi. Sergiov je specifični fokus bio na auto-industriji, visokim tehnologijama i internet startup-ovima.


Sergiove istaknute kvalitete leže u širokom pogledu na strategiju, kreativnošću, fokusom na široku sliku, te u velikoj mreži poznanstava. Analitički je mozak kompanije koji smatra da se svaki proces mora analizirati, te djelovati u skladu sa analizom istog.